Help Crea kappers met jouw stem naar de felbegeerde landelijke titel, Kapsalon van het jaar.

















Niet alleen bestaat Crea kappers 20 jaar en is geheel vernieuwd, maar Crea kappers mag zich ook het predikaat Kapsalon van het jaar 2013 Sittard-Geleen opspelden. Dankzij jou stem, waarvoor onze dank.


Maar het enthousiaste Crea Team strijd verder in de provincie ronde, om uiteindelijk de landelijke titel te behalen, Voor deze laatste landelijke ronde hoeft er niet meer gestemd te worden, maar zaal zich Crea Kappers moeten presenteren voor een vak jury, Deze uitdaging wil het Crea team graag aangaan. Maar hiervoor hebben we eerst jouw stem nodig om de provincieronde te halen.

Hoe werkt het:
In deze ronde strijden de gemeentewinnaars tegen elkaar om de Provincie Titel. Alle reeds behaalde stemmen tellen gewoon mee. Wel mag iedereen, die al heeft gestemd in de eerste ronde, in de provincieronde opnieuw zijn of haar stem uitbrengen. In de provincieronde telt zowel het aantal stemmen voor 50% als de gemiddelde score voor 50% mee in de einduitslag. Per provincie is er straks 1 winnaar die de Provincie Award ontvangt bij de feestelijke Award Uitreiking. Er kan tot 29 september gestemd worden.

Het uitbrengen van een stem is gratis!
Het uitbrengen van een stem is gratis. De partners van de verkiezing stellen de prijzen beschikbaar en doneren, indien toestemming gegeven wordt voor het ontvangen van nieuwsbrieven, € 0,05 aan de Stichting Haarwensen.  
 
Opbrengst voor Stichting Haarwensen
Voor iedere stem waarbij toestemming gegeven wordt om de nieuwsbrieven van partners te ontvangen wordt er door de verkiezing € 0,05 cent gedoneerd aan de Stichting Haarwensen. De Stichting Haarwensen schenkt pruiken, gemaakt van het echt haar, aan zieke kinderen. Voor alle genomineerden een extra belangrijke reden om veel stemmen te werven!

Bedankt voor het stemmen
Als je hebt gestemd ontvang je binnen een paar minuten een e-mail met een link om je stem te bevestigen.
Let op! Alleen bevestigde stemmen tellen mee, dus het is belangrijk om je stem ook te bevestigen!
Heb je al gestemd, maar geen e-mail ontvangen in je mailbox waar je jouw stem kan bevestigen, is jouw stem niet meegeteld.
Soms komt de e-mail met de bevestigingslink in de map ‘ongewenste berichten’ terecht. Controleer die ook als je geen e-mail hebt ontvangen. Heb je ook na enkele minuten toch geen bevestigingsmail ontvangen? Ga dan naar: http://www.kapsalonvanhetjaar.nl/custom34744/Bevestiging-opnieuw-versturen
Vraag jouw vrienden nu om ook te stemmen!
Je kunt nu heel eenvoudig via Facebook, Twitter, Hyves of per e-mail jouw vrienden vragen om ook te stemmen.
 
Alvast heel erg veel bedankt en hopelijk mag het Crea team op 21 oktober de landelijke Award meenemen naar Limburg.
Stem via onderstaande link of ga naar www.creakappers.nl waar je direct kunt stemmen.
www.kapsalonvanhetjaar.nl/stem/dv/creakappersenvisagie

Ga naar het nieuwsarchief