Maurice Team Captain Fashion Week Amsterdam. Crea kappers werkt backstage!

Crea Kappers Geleen werkt backstage
AMSTERDAM FASHION WEEK

‘WIJ MOCHTEN HET HAAR VAN DE CATWALKMODELLENSTYLEN!’
Wat een eer en wat een creatieve uitdaging: Maurice, eigenaar Crea Kappers Geleen, was als Team Captain verantwoordelijk samen met zijn Crea team en nog andere top stylisten van Nederland, voor het haar van de catwalkmodellen van de Amsterdam Fashion Week, hét modeplatformvan Nederland! Goldwell is Premium Partner van dit prestigieuze fashionevent en nodigde ons uit om het haar van de modellen te stylen. Zo gaaf om dan ‘jouw’ model op de catwalk te zien lopen!
De Amsterdam Fashion Week is twee keer per jaar en de wintereditie van 2016 was van 14 tot en met 18 januari.
Modeontwerpers uit heel Nederland – zowel gevestigde namen als Claes Iversen, Tony Cohen en Spijkers & Spijkers, als jonge talenten bijvoorbeeld Tess van Zalinge en Anbasja Blanken – presenteerden hier hun collecties. Wat is er nu mooier dan
hun high-fashion design te omlijsten met high-fashion hair. Als Hair stylist zijn we er trots op dat we mochten meewerken aan dit befaamde mode-evenement.
Samen met collega’s uit het hele land hebben we het haar van
de modellen omgetoverd tot catwalk-waardige kapsels. Er zijn in totaal 21 fashion shows. Op elke show wordt een team van ervaren top stylisten gezet Elk team wordt aangestuurd door een Team Captain, dat zijn mensen die de kappers zullen aansturen. Dat zijn deels mensen uit de Artistic Teams van Goldwell en KMS, maar ook andere mensen met veel ervaring. Maurice Dobbelsteijn was als Team Captain met zijn Crea team en nog andere top stylisten van Nederland verantwoordelijk voor de designershow van Duran Lantink met 52 modellen. Duran Lantink was met zijn collectie geïnspireerd door transgender sekswerkers op de straten van Kaapstad, Zuid-Afrika en zette zich hiermee in het middelpunt van belangstelling en maakte hiermee een statement op de Fashion Week Amsterdam.
Een hele uitdaging om in alle hectiek je hoofd erbij te houden en er steeds weer iets moois en perfects van te maken. Dankzij de creativiteit en vakkundigheid van alle teamleden en de topproducten van Goldwell en KMS zijn we daar bijzonder goed in geslaagd. Geweldig om met zo’n super professioneel en enthousiast team samen te
werken.
Het Crea team was 3 dagen betrokken bij dit groots Internationaal Fashion Event.
We zijn trots dat we dit kunnen bijschrijven op onze ‘done list’ en deel mogen uitmaken van de Goldwell familie! Een geweldige ervaring, die ons weer veel inspiratie heeft gegeven. Benieuwd naar de shows en naar het haar?
Kijk op:
www.creakappers.nl
Facebook/CreaKappers

instagram @Goldwellbenelux
facebook /Goldwellbenelux
www.fashionweek.nl

Ga naar het nieuwsarchief