Maurice Team Captain Fashion Week Amsterdam. Crea kappers werkt backstage!

Amsterdam. Crea Kappers Geleen werkt backstage
AMSTERDAM FASHION WEEK

Wat een eer en wat een creatieve uitdaging weer. Voor de 2e keer dit jaar is Maurice als Team Captain verantwoordelijk voor het haar van de catwalk modellen van de Amsterdam Fashion Week, hét modeplatform van Nederland! Goldwell is Premium Partner van dit prestigieuze fashionevent en nodigde ons al eerder dit jaar uit, voor de winter editie in januari, om het haar van de modellen te stylen. Zo gaaf om dan ‘jouw’ model op de catwalk te zien lopen!

Elk jaar barst in januari en juli het Amsterdamse modefeest los met de halfjaarlijkse Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam. Van 1 tot 11 juli 2016 vindt de volgende editie van dit beroemde evenement voor professionals en liefhebbers van mode plaats op het Westergasterrein in Amsterdam.

Modeontwerpers uit heel Nederland – zowel gevestigde namen als Claes Iversen, Tony Cohen en Spijkers & Spijkers, als jonge talenten bijvoorbeeld Tess van Zalinge en Anbasja Blanken – presenteren hier hun collecties. Wat is er nu mooier dan
hun high-fashion design te omlijsten met high-fashion hair. Als Hair stylist zijn we er trots op dat we mogen meewerken aan dit befaamde mode-evenement.

Er zijn een 20 tal fashion shows. Op elke show wordt een team van ervaren top stylisten gezet. Elk team wordt aangestuurd door een Team Captain, dat zijn mensen die de kappers zullen aansturen. Dat zijn deels mensen uit de Artistic Teams van Goldwell en KMS, maar ook andere top stylisten van Nederland met veel ervaring. Zondag 22 mei j.l. had Maurice, als Team Captain een exclusieve Masterclass in Amsterdam om de hairfashion look van de FWA naar een nog hoger level te tillen. Maandag 6 juni heeft Maurice een creatieve brainstorm sessie, welke kapsels bij welke ontwerpen horen. Hierna zal er met de teams van hairstylisten getraind worden om deze kapsels in juli te creëren. Geweldig om met zo’n super professioneel en enthousiast team samen te werken.

We zijn trots dat we dit kunnen bijschrijven op onze ‘done list’ en deel mogen uitmaken van de Goldwell familie! Een geweldige ervaring, die ons weer veel inspiratie heeft geeft. Benieuwd naar de shows en naar het haar? Volg ons op Facebook

 

Ga naar het nieuwsarchief