Reis verslag - Las Vegas

Reisverslag Las Vegas – Color Global Zoom ‘15
Vrijdag 2 oktober
7.00 uur vertrek Amsterdam Schiphol – Las Vegas
Aangekomen vrijdagavond in Las Vegas zijn we direct gepakt door de overweldigende sfeer van gebouwen, lampjes, geluiden, mensen en vooral de intense groep van Goldwell Benelux. De groep bestond uit 120 kappers uit de Benelux. We dachten even dat het Crea team de penthouse suites had van het Cosmopolitan Hotel, pal naast het Bellagio, maar iedereen had een penthouse! Alles is BIG in Las Vegas. En wat een uitzicht vanaf ons lounge balkon!
 

Zaterdag 3 oktober
Bram Generale repetitie – Las Vegas verkennen
Goodmorning Las Vegas! Eerst beginnen we met een welkomst toast, zodat we met iedereen kennis kunnen maken. Ook onze Bram wordt voorgesteld als één van de 4 finalisten van de Benelux. Voor Bram en model Vera is er vandaag dan ook al een druk programma. Met zoveel landen moet er toch voor morgen geoefend worden voor de grote gala show met de walk of Nations. De rest van onze groep gaat Las Vegas verkennen. De bekende Las Vegas Boulevard ‘De Strip’ biedt 6,8 km lang naast grote shopping centers en veel casino’s, mega hotels in verschillende thema’s die een attractie op zichzelf zijn, van New York naar Egypte tot aan Venetië is het Crea team de 6,8 km strip op en af gegaan, met de nodige blaren als souvenir. Maar gelukkig konden we tussendoor uitrusten tijdens een show van Cirque du Soleil.
 

Zondag 4 oktober
De grote dag! Wedstrijd Color Global Zoom ‘15
7.00 uur ‘s morgens brengt Lea de visagie aan bij model Vera. En dan is het zover, Bram gaat met model Vera en Maurice naar de wedstrijdvloer. Wat is het GAAF! Al die wapperende vlaggen van alle landen en dan te bedenken dat die wapperende Nederlandse vlag van onze Bram is! Nu al trots en de wedstrijd moet nog beginnen. 3 uur heeft Bram de tijd om model Vera te creëren zoals de ingezonden foto. Beveiligd met wedstrijd security, mogen wij achter het afzet lint toe kijken en aanmoedigen hoe Bram geconcentreerd aan het werk was.

 


De wedstrijd is fantastisch verlopen, Bram en ook Lieke en Esther hebben Nederland met trots vertegenwoordigd! Wat was het 3 uur spannend. Heerlijk is dan de ontlading en dat je alles kunt loslaten, nu ligt het werk in handen van de jury.

 

Het hoogtepunt, de avond van de uitreiking heeft iedereen kippenvel bezorgd. De Vegas show met Parade of Nations was groots, maar dat heel de groep van Nederland met vlaggetjes bij elkaar was, Bram het podium haalde met de Stylist's Favorite Award, was een emotioneel moment waarbij de tranen in de ogen sprongen. Heel Nederland ging uit zijn dak, geweldig!
De foto van Bram had wereldwijd de meeste stemmen gekregen en werd daarmee de favoriete stylist uit zijn categorie.
De after party die daarop volgde was een ware uitlaadklep, alle remmen gingen los en er werd tot in de vroege uurtjes doorgefeest.

 

 


Maandag 5 oktober
The day after! Color Zoom Show
Na een kort nachtje staan we om 10 uur weer klaar om een aantal haarshows te gaan bekijken
Het hoogtepunt is de bekend making van het nieuwe thema voor de wedstrijd komend jaar
Let us be D!SRUPT !!!
Verstoorde kleurtechnieken, verstoorde kapsels, verstoorde vormen samenbrengen tot een harmonieus geheel.
Voor ons weer een nieuwe uitdaging die op ons lijf geschreven staat.

19.30 stonden de limobussen klaar om ons naar de vetste party ooit te brengen. Drais heet de club die op een dakterras al je zintuigen doet prikkelen. Compleet met een scala van ledverlichting, paaldansers, vrouwen in grote champagneglazen een tropisch zwembad met schitterende lounge seats met een uitzicht over de strip wist Goldwell iedereen de beentjes van de vloer te krijgen. Ook van deze nacht zouden maar een paar uurtjes slaap overblijven.

Dinsdag 6 oktober
Vrij besteedbaar. 19.00 Farewell dinner!
Het Crea team heeft een Amerikaanse auto gehuurd waarmee we met z’n zessen naar het Fire State Park zijn gereden.
Even buiten Vegas beleef je de woestijn en vind je alle rust die maar kunt denken. Het is zo’n landschap welk je kent van tv waarbij die ronde struikjes over de weg waaien. Na een uurtje rijden komen we aan bij het park waar we een aantal keer rond gewandeld hebben. De ongelooflijke stilte is een groot contrast met de strip, met prachtige rode rotsen die de mooiste decors vormen.
Tijd hebben we tekort om meer te zien want om 19 uur worden we verwacht op het farewell dinner. Lekker nog even kunnen na kletsen over de fantastische dagen die ons zijn overkomen. Veel uurtjes slaap is ons ook deze nacht niet gegund want om 04.15 zaten we aan het ontbijt waarna we vervolgens weer aan de terugreis zijn begonnen. Donderdag 8 oktober 7.15 uur landen we weer op Schiphol.

 

Bijzonder was het Goldwell familie gevoel van iedereen die mee was, een ongelooflijk hartverwarmend gevoel met fantastische mensen.
Het winnen van Bram’s ‘Stylist's Favorite Award’ en de party's die erop volgde waren een ware uitlaatklep voor iedereen en het dak ging eraf!
De shows vol creativiteit en prachtige technieken zijn enorm inspirerend geweest en onze radartjes draaien alweer op volle toeren voor volgend jaar. Let us be D!SRUPT !!!
Een ervaring die voor altijd in ons hoofd gegrift zal blijven!

Ga naar het nieuwsarchief