Stichting haarwensen

Doneer je eigen haar, help kinderen met een kaal hoofd

Helaas zijn er in onze wereld ook kinderen, die als gevolg van een ziekte, geen haar meer hebben. Stichting Haarwensen verzamelt haar om hiervan pruiken voor deze kinderen te maken.

In feite is zelfs afgeknipt haar, dat al een tijdje ligt, goed te gebruiken. Haar vergaat namelijk niet.
Vraag naar de aanvullende eisen bij Crea Kappers, jij wilt kinderen helpen om met meer zelfvertrouwen door het leven te gaan met een goed verzorgd uiterlijk.
Ook Crea Kappers wil deze kinderen helpen.

Knippen en doneren voor Stichting Haarwensen
Wil jij je haar speciaal voor Stichting Haarwensen laten afknippen en doneren. Dat kan bij ons, we nemen dan graag samen de  spelregels door. Zo weet je zeker dat jouw haar geschikt is om verwerkt te worden in een pruik. De stichting vraagt een lengte van 30 centimeter. Je betaald bij ons het normale kniptarief. We nemen wat extra tijd voor je donatie, verzorgen je een mooi kapsel en zorgen dat je haar op de goede plek komt, naast de extra tijd nemen wij ook de kosten op onze rekening voor het opsturen van je haar. 

Pruiken voor kinderen
Onze pruiken zijn alleen bestemd voor kinderen, niet voor volwassenen. Dit betekent dat het haar dat wij gebruiken voor het maken van de pruiken, ook geschikt moet zijn voor een kind. Je kunt je voorstellen dat wij een kind bijvoorbeeld niet blij maken met een grijze pruik. De gedoneerde haren worden niet bewerkt, de kleur van het toegestuurde haar wordt dus ook de kleur van de pruik. Bedenk dus vooraf goed of een kind van nature jouw haarkleur kan hebben. Wanneer dit het geval is, ontvangen wij het haar graag.

Leeftijd van het haar
De leeftijd van het haar maakt niet uit, zo lang het maar soepel, zacht en glanzend is. Wanneer het haar ouder is dan 10 jaar zal het eerst door Stichting gecontroleerd worden, alvorens deze wordt verwerkt in een pruik. Extensions worden niet gebruikt.

www.haarwensen.nl