Bram genomineerd voor de Color Zoom '15 in Las Vegas

 

De 25-jarige kapper Bram van den Eijnden van Crea Kappers in Geleen is door de nationale jury van de internationale trendwedstrijd Color Zoom Challenge ’15 genomineerd voor de finale in Las Vegas.

Zondagavond 21 juni tijdens een speciaal door Goldwell georganiseerde Participant Party zijn de nationale genomineerden van de Goldwell Color Zoom Challenge ’15 bekend gemaakt. Bram is één van de drie genomineerden in de categorie Global New Talent Colorist en mag in oktober naar Las Vegas! Wat was het spannend en wat een feest was het voor Bram en het Crea team.
De Color Zoom Challenge is dé uitdaging voor kappers om hun kleurexpertise te demonstreren en te laten zien dat ze op een creatieve manier trends kunnen interpreteren. Per categorie zijn drie deelnemers genomineerd, die binnenkort worden beoordeeld door een internationale jury. Dan wordt beslist wie de Nederlandse winnaars zijn en wie dus mogen deelnemen aan de internationale live finale in Las Vegas. De spanning loopt op!

Aan de feestelijke avond op 21 juni ging een spannende tijd vooraf. Nadat alle inzendingen waren binnengestroomd, kwam de nationale jury op 11 juni bijeen om voor Nederland de negen besten te selecteren. Een lastige taak, want het niveau bleek ook dit jaar weer hoger te zijn dan voorgaande jaren.
Anonieme beoordeling.

De nationale jury bestond uit de Goldwell kleurspecialisten en topkappers Richard Lucassen, Evy Bollen, Tamara Bollen, Petri Groenendijk, Edwin Raaijmakers en beauty- en vakjournalisten Marian Kaak (Kappersnieuws & Coiffure), Wolfgang Peppmeier (TopHair), Maaike van der Westen (Estetica) en Danielle Sant (TRIBU-TE). Zij hadden de moeilijke taak om uit de vele creaties een keuze te maken. Want zoals elk jaar was het niveau bijzonder hoog. De inzendingen getuigen van creativiteit, oorspronkelijkheid en een grote expertise op kleurgebied. De juryleden beoordeelden de inzendingen op basis van de volgende drie criteria: interpretatie van de trendwereld Traditional Rebels, kleurtechniek en productgebruik, professionaliteit en esthetiek van de foto’s. Onafhankelijk van elkaar maakten zij een voorselectie van de ingezonden foto’s en kenden zij per criterium punten toe. Dit resulteerde in een selectie van negen genomineerden. Om de beoordeling zuiver en objectief te houden, kreeg de jury pas ná de selectie de namen van
de deelnemers te horen.
Haar : Bram van den Eijnden
Model : Vera Bemelmans
Styling: Romy Wauben -> Creamy Marketing
Fotografie: Petra Holland
Make-up: Darien Touma Make-Up Artist

Ga naar het nieuwsarchief