Coiffure Award 2014

















Tussen alle vernieuwingen en feesten door zijn wij achter de schermen van Crea kappers enthousiast bezig met de fotoshoots voor de Coiffure Award  2014 welke voor  31 januari 2014 ingeleverd moeten zijn.

De Coiffure Award is een haarmodefotografiewedstrijd waarbij de beste kappers van Nederland strijden om de felbegeerde nationale titel: Hairdresser of the Year.
Kapsel, visagie, styling en fotografie horen perfect in balans te zijn. Op deze manier wordt de kapper uitgedaagd tot een hoger niveau. Gezamenlijk creëren zij de meest toonaangevende mode beelden.

Wij zijn in April begonnen met onze eerste gesprekken samen met fotograaf Rick Jakobs van ‘Over the Top’. Vervolgens is er een moodbord samengesteld om de juiste sfeerimpressie te krijgen. Wij hebben gekozen voor het element water, waarin wij de uitdaging zoeken. Dit is de basis geweest waarna we op zoek zijn gegaan naar de juiste modellen. 22 september zal de laatste fotoshoot gemaakt worden.

Vanaf hier zullen we de foto’s kiezen die we opsturen en begint het lange wachten tot we in April te horen krijgen of we tot de genomineerden horen.

Ga naar het nieuwsarchief