Crea Kappers uitgeroepen tot Kapsalon van het jaar 2013 Sittard-Geleen

In 2012 vond de eerste editie van de verkiezing ‘KAPSALON VAN HET JAAR’ plaats. In deze verkiezing voor het 2e jaar weet  Crea Kappers – Geleen direct in de eerste ronde ruimschoots de titel te behalen van ‘Kapsalon van het jaar’ van de gemeente Sittard -
Geleen.


Iedere kapsalon is uniek, maar wat is nu de beste kapsalon?
Bij de verkiezing ‘Kapsalon van het jaar’ hebben stemmers hun mening gegeven door:

1. rapportcijfers te geven voor sfeer, klantvriendelijkheid, inrichting kapsalon en prijs/kwaliteit- verhouding.
2. een geschreven beoordeling
3. concrete verbeterpunten

Op elke kapsalon in alle Nederlandse gemeenten kon gestemd worden. Met ruimschoots de meest aantal behaalde stemmen en een gem. rapportcijfer van 9.38 is Crea kappers uitgeroepen tot ‘Kapsalon van het jaar’  van gemeente Sittard - Geleen.
Voor ons is het  een bijzonder leuke titel omdat  deze wedstrijd gebaseerd is op de klanten waardering. En natuurlijk een extra bekroning  in ons jubileumjaar dat  we deze titel  mogen voeren.

Het Crea team wil iedereen hartelijk bedanken die gestemd heeft op Crea Kappers.

Het enthousiaste Crea Team laat het hier niet bij zitten en  strijden verder voor de provinciale titel. Vanaf 21 augustus tot en met 29 september kan er namelijk weer gestemd worden via de website www.kapsalonvanhetjaar.nl  De winnende kapsalons van iedere provincie strijden tot slot in de finaleronde, voor een vakjury,  van 1 oktober tot en met 13 oktober om de felbegeerde landelijke titel.

Graag rekenen wij ook weer vanaf 21 aug. op uw stem:
www.kapsalonvanhetjaar.nl/stem/dv/creakappersenvisagie

Ga naar het nieuwsarchief