Crea Kappers wint Award van de provincie Limburg ‘Kapsalon van het jaar’

In juli dit jaar werd Crea kappers al verkozen tot 'kapsalon van het jaar' van de Gemeente Sittard-Geleen. Alle winnende kapsalons van elke gemeente in Limburg hebben verder gestreden in de Provincie ronde.

Behalve een stem uitbrengen op de favoriete kapsalon, kon er een rapportcijfer worden gegeven voor :

sfeer , klantvriendelijkheid, inrichting kapsalon en prijs/kwaliteit verhouding. Daarnaast kon er ook een geschreven beoordeling en verschillende verbeterpunten worden aangedragen.

Op 21 oktober j.l. was het een feit: Crea Kappers werd gehuldigd tot 'Leukste Kapsalon van Limburg' en ontving tijdens een feestelijke Award uitreiking in Venray de Award voor de provincie Limburg.

Centraal bij deze verkiezing stond het goede doel Stichting Haarwensen. Aan de Stichting Haarwensen werd een mooie cheque met een bedrag van € 3000,- overhandigd. Stichting Haarwensen zorgt ervoor dat kinderen die kaal worden door een ziekte of andere oorzaak, een pruik van echt haar kunnen dragen.

Het Crea team wil iedereen van harte bedanken voor het uitbrengen van hun stem en voor alle felicitaties en geschenken dat het Crea team enthousiast mocht ontvangen.

Het is een blijk van waardering en erkenning van onze klanten. Trots dat Crea Kappers deze titel mag dragen in het Crea jubileumjaar.

Crea kappers, 20 jaar, creatief met haar.

De leukste kapsalon van Limburg!                

Artikel afbeelding                                                                                                   

 

                                                                                                               

Ga naar het nieuwsarchief