Crea team goes to Londen!

In het weekend van 11-12-13 oktober reist het gehele Crea team incl. TOF team naar Salon Internaional in Londen. Het mekka voor kappers.

Salon International is een toonaangevend  kappers event met prachtige live shows, inspirerende seminars, honderden exposanten en demonstraties van de nieuwste producten en diensten. De ultieme inspiratie is de Britse Hairdressing Award Gallery. Crea kappers bezoekt vooral elk jaar Londen om deel te nemen aan de inspirerende en leerzame seminaars. Hier zijn we getuige van een aantal 's werelds beste creatieve kappers, zoals de Sassoon academy en Toni & Guy, plus nog veel meer. Ze delen ideeën, onthullen hun inspiratie en hun nieuwste collecties. tevens geven zij hun visie op de toekomstige trends van de kappers. Metgedetailleerde presentaties van hun stijlen voor het komende seizoen, samen met ideeën, inzichten en inspiraties. Salon Seminars zijn een unieke gelegenheid om dicht bij enkele van 's werelds toonaangevende artistieke teams te komen.

Op zondag avond bezoekt het Crea team, de 'Alternative Hairshow' in de mooie beroemde Royal Alberthal. Ook hier presenteren 's werelds beroemde kappers teams de meest creatieve (meestal ondraagbaar)  haardrachten. De opbrengst van deze avond gaat naar het Leukemie fonds.

Ga naar het nieuwsarchief