Crea Kappers 20 jaar

Crea Kappers bestaat 5 maart 2013,  20 jaar. Een feestelijke mijlpaal, die wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan!
Terugkijkend is de tijd snel gegaan. Shows, wedstrijden, nominaties, winnen van landelijke prijzen, gewonnen awards, fotoshoots, tv-opnames, metamorfoses in tijdschriften, Londen, Parijs, Berlijn, Milaan, verbouwingen etc. we hebben het allemaal meegemaakt. Deze ervaringen maken ons tot wat wij nu zijn; een geweldig CREA team.

We werken anders dan reguliere salons, wij zijn knip-specialisten. De kracht zit in het inzicht voor natuurlijke haarvalling en uitwerken in droog haar. Voor inspiratie gaan we ieder jaar naar Londen, het Mekka voor de kapperswereld. Hier zien we de laatste trends en kniptechnieken, die wij uiteraard ten volle gebruiken om u nog beter van dienst te zijn.

Verder mogen wij het predikaat kleurspecialist aan Crea Kappers verbinden. Kleurspecialisten zijn gecertificeerd tot Mastercolorist Artist.

20 jaar ervaring waardoor we met trots een vooraanstaande kapsalon zijn geworden met naamsbekendheid in de wijde omgeving. Met trouwe klanten, die telkens met een goed gevoel naar huis gaan.

Via deze weg willen wij u allen bedanken voor het in Crea kappers gestelde vertrouwen in de afgelopen 20 jaren. 20 mooie jaren waarin we veel mensen hebben mogen voorzien van een mooi Crea kapsel en we hopen u de komende 20 jaar nog vaak te mogen begroeten in onze vernieuwde salon.

Een toost op ons 20-jarig bestaan!

Ter gelegenheid van onze 20e verjaardag hebben wij exclusief voor u een glaasje Prosecco klaar staan.
Een Vintage reserve Nature, biologisch, zonder sulfieten en heerlijk fris.
Op een gezonde creatieve toekomst samen met u. PROOST!